A brazil Catarina Migliorini erényét egy valóságshow keretében árverezték el. Már több mint két éve annak, hogy Catarina úgy döntött, pénzzé teszi a szüzességét. Ekkor látta meg egy ausztrál stábnak a hirdetését, akik kifejezetten szüzeket kerestek filmjük elkészítéséhez. Mint később kiderült, a film valójában egy valóságshow arról, hogyan árverezik el a „szerencsés” lány szüzességét és arról, hogyan éli meg az első szexuális együttlétet. A lány szüzessége egy online árverés keretében, 780 ezer dollárért (átszámítva 170 millió forintért) talált gazdára. Egy Natsu nevű japán férfi a szerencsés győztes, aki két amerikai és egy indiai riválisát döngölte a földbe pénztárcájával.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
És ha a kis japán csak megvette a szüzességét, bajban lesz a lány... :)
DogAdventures
A földön nincs értelmes élet, én is csak beugrottam.
Hellcat
@verőce21: Bazzeg 170 millióért szűz maradna még 20 évig...jajj azthiszem megbánná hamar...:D
verőce21
@Hellcat: Erre gondoltam! A kis japán csak húsz-harminc év múlva viszi el az "árut", és akkor fizet.(Addig csak opciós az üzlet.) :)
Hellcat
@verőce21: Meg érdemelné a kis ribanc amúgy...ha ennyi esze van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.