Rosszabb ítéletre számíthatott Gáspár Győző, mert felderült az arca, amikor megtudta, hogy bár őt és feleségét bűnösnek találta a bíróság adócsalás és más bűncselekmények vádjában, nem kell rács mögé vonulniuk. Bea asszony azonban a tárgyalásról hazaérve kiborult.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Örülhet, mert a mobilt lopott volna a metrón akkor letöltendő börtönt kap.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Akkor most hogy is van?Omlett lett a Beából???
Maja
Ez a bünti kevés! Legalább most meg tanulják azt hogy illedelmes életet éljen még nem be csapni senkit mert ők sajnos ezt tettéké ! De remélem még utána néznek hogy még milyen bűn cselekményeket csináltak és azért is feleljenek .
overdose
Szegény cigóval miért kivételeznek ? Ha fehér ember lenne már 10 évet kapott volna letöltendőt!
Dulcinea
@keresztapa: Kedves!:)

Miután Bea eleget tett a felszólításnak, aztán egy vacogós krokodil is bekaphatná már őket az ítélethozó bíróval együtt!
Hellcat
Elmennek a picsába, elcsalnak egy vagyont és akkor ennyi a büntetés? Hát rohadjon meg az egész ott ahol van...el kell innen menni a picsába minél távolabbra, hát itt már semmi se működik normálisan.
lbs
Az NAÜ-n és Gáspárékon kívül - egyáltalán érdekel érdekel ez a téma valakit is ali épelméjű?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.