Mindenki ismeri a Casanova nevet, a nők különösen, hiszen számos hölgy álmodozik arról, hogy kicsit megszokott, kicsit unalmas férje helyett egyszer egy jóképű, kiművelt, ötletes, tapasztalt, és földöntúli gyönyört ígérő szerető karjaiba kerül. Persze, akarata ellenére, aztán csak azért, hogy hamarabb szabaduljon, megadja magát, majd aléltan omlik a pasas alá, fölé, mellé. Egyszer, csak egyszer… Segít elképzelni ezt a csodás pillanatot az, hogy olyan színészek játszották el a 18. századi csábítót, mint Alain Delon, és Heath Ledger. Jobbnál jobb pasik. Delon az öreg, míg Ledger a fiatal férfit alakította, de mindkettő tökéletesen megfelelt a Casanováról kialakult képnek. Ki is volt Casanova valójában? Valóban csak a szebbik nem iránti olthatatlan vágya miatt érdemes ismernünk a nevét?

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

flitteröcsi
100 nőt nem tudok felmutatni, és lottóigazgató sem hiszem, hogy leszek valaha, és Vonyarcvashegy történetét sem hiszem, hogy én írom meg, de törekedni lehet rá. :D
libabor
"jóképű, kiművelt, ötletes, tapasztalt, és földöntúli gyönyört ígérő szerető " Igen, egy ilyen bármikor jöhet. :)
Zsoel
Szerintem meg F@szanova is csak egy "mesehős", aki életében talán a felét sem tette meg mindannak, amit az utókorban mondanak róla, csak a halála után magasztalták fel ilyen legendássá az alakját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.