Elviselhetetlennek tartják versenytársai Zámbó Krisztiánt. Szabó Dávid az első adandó alkalommal kihurcolkodott a közös használatú lakásból és Stone is ezen gondolodik - olvasható a Borsban.

Míg színpadi teljesítményével a mentorok elégedetlenek, addig Zámbó Krisztián magatartásában lakótársa talál kifogásolni valót. Az ötvenkét éves Stone-nál elszakadt a cérna. A verseny által növekvő feszültség és Krisztián gyerekes viselkedése már túl sok számára.

Zámbó Krisztiánt ki nem állhatják a társai

Minderről a Borsnak így számolt be: - Szabó Dávid már elköltözött, mert nem bírta tovább. Gyakorlatilag Krisztiánnak úgy lenne jó, hogyha Stone-mentes lenne az élete, nekem meg úgy, ha Krisztián-mentes. Nagyon nehezen viseljük, hogy útban vagyunk egymásnak. Néha olyan dolgai vannak, mint egy tizenkét éves gyereknek. Őt mindig meg kell érteni, ha nem, megsértődik. És engem nem kell megérteni? - csóválta a fejét Stone.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Disznópofa
Sajnálom szegényt, mert nem igazán jó úgy élni, hogy el kell viselnie saját nagyképűségét és tehetségtelenségét. Sokan az apja utáni tiszteletből nem húzzák rá a keresztet. Ki nem állhatom, amikor mentegetőzik, kifogásokat keres, aki stresszes a színpadon, az ne álljon ki ha nem tudja legyőzni. Eddig elénekelgetett a nyugdíjas találkozókon, azoknak nem kellett bizonyítani, mert ők nem az énekest szerették benne hanem Jimmy fiát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Disznópofa
@almalibre: ...még jó, hogy nem kért a zsűritől papírzsepit...
entero
@Belinda: Stone - t ne keverd ide, neki kell megnyernie. Az egyetlen rocker végre aki részt mer venni egy szenny műsorban. Már csak ezért is. Akárki más nyer, biztos lehet mindenki abban hogy egy nyálal pop lemez születik majd újra. Talán Stone nem állna be ebbe a sorba, hanem ragaszkodna egy vérbeli rock anyaghoz, amolyan Dinamit, P.Mobil, B.Box módra. Gyerünk Stone!!!
DR.somosi
@Disznópofa: nincs igazad. kottahuszárnak és szellemapjának sokkal több szavazója van mint az összes többinek .ezért van még bent. emlékezzünk csak hogy került be, a már kiesett krisztián?!meglátták benne a mögötte lévő szavazótábort. itt az eredménye. mentorék pedig mentegetőznek, hárítanak mintha semmi közük nem lenne, pedig ők hívták vissza trubadúrt.
Büdös Kommunista
A kommunizmus 100 millió áldozatába belefér...
ágimami
@Feraj49: Egyáltalán nem értek egyet, mivel ez egy tehetségkutató, és igenis akik eddig megnyerték, volt hangjuk, nem úgy mint Z...nek!! Különben az egész magatartása kritikán aluli, most még a nője bekapcsolódott a vitába, amiért GRATULÁLOK!! Szánalmasak. ha csak így tudják magukat megvédeni!
Ja persze, hisz Z... tegnap nyilatkozott, hogy nem olvas semmi kritikát, majd ha vége lesz a műsornak akkor elolvassa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.