Bár a kommentelők hadat üzentek ellene, Zámbó Krisztián komolyan esélyes a győzelemre. A Borsnak egy bennfentes azt állította, hogy sokkal több szavazatot kap, mint a többiek, ám ezt az RTL Klubnál cáfolják.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Szükség van rá a felhajtás miatt. Felmegyek a netre, Zámbó Krisztián. Boltban az újságcímlapon Zámbó Krisztián. Ugyan nem ismerem a "művészetét", csak kíváncsiságból belehallgattam a youtube-on egy gipsztraktoros felvételbe, ha már ennyire folyik a csapból is. Kb. 1 perc meggyőzött, hogy ha ő eddig jutott, akkor a másik kanálison roppant igazságtalanok voltak a bikicsunájos gyerekkel, hogy már az elején kivágták, mint a cicát toalettre. De azért belőle is bulvármuníciót csináltak, csak nem vállalták fel nyíltan, hogy ez a cél. A retekklub most felvállalja nyíltan, hogy szimbiózisban él a bulvárral, meg hogy jó pénzért a szart is el lehet adni, ha megfelelő hülyítésbe van csomagolva. Remek politikusok lennének. Ja, és végezetül egy idézet:
"Ma már nem az a lényeg, jót, vagy rosszat csinálsz.
A reklámodon múlik minden"
Beatrice, 1999-ből. Akkor még elítélte a dolgot Feróka (legalábbis úgy tett), azóta 180 fokos fordulatot vett a gerince. Mindig van az a pénz, amiért felvállalja valaki a köpönyegforgató faszfejséget.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teremőrző
Nem engedheti meg magának a csatorna, hogy nyerjen.
entero
@Horizont: Szerintem az állandó nyafogása is kiborító már. Ha nem Stone nyeri meg, soha többet még csak rá sem nézek erre a műsorra. Mentor anyja csak azzal követ el hibát állandóan hogy nem keményebb dalokat ad neki, mint amikor a Vágtass velem dallal megmutatta hogy ott van benne az erő és az énektudás. Rock zenével sosem lehetett még senki első, csak gondoljunk vissza anno a Korál Homok a szélben című fantasztikus dalára, akkor olyan szennyek előzték meg mint a Hungária meg Soltész Rezső. Persze biztosan nem nyeri meg Stone, mivel nem is fiatal már annyira, az általa képviselt zene nem tömegfogyasztásra készült, persze ha beállna a sorba és lefeküdne a médiának pop dalokat énekelni akkor talán. Az igazi zene szerető emberek akkor viszont elfordulnának tőle, mint az én tettem már régen Nagy Ferótól.
adrenalink
@entero: Most hallgattam Stonet. Ugyan már, mért neki kéne megnyerni? Attól, hogy leborotválja a fejét, meg robosztus alkat, elég nyámnyilán, olyan nyomok a szélbenesen adja elő magát...:)
entero
@adrenalink: Azért mert ahogyan előadta a hozzá illő dalt a múltkor az tökéletes volt. Mentor anyja ad neki idétlen, nem hozzá illő dalokat. Meg aztán én nagyon elfogult vagyok a kemény zene iránt, de ezt már megszokhattad nálam politikai fronton is...:-))
adrenalink
@entero: Az, hogy politikailag valami nem stimmel Nálad, már megszoktam. De, hogy a fantasztikus:) Nyomok a szélben és a kemény zene hogy jön össze, nem értem...
entero
@adrenalink: A Korál amolyan kemény hangzásvilágú lírai rock együttes volt még az elején, tudom ez így furcsán hangzik, de ha ismered az első lemezüket akkor tudhatod miért mondom ezt. A Homok a szélben is egy ilyen dal, azt nem írtam rá hogy heavy metal, ha észrevetted. Kellő keménység és líraiság volt ebben a dalban is, mint a legtöbb korai dalukban (hallgasd csak meg a Kiűzetést a paradicsomból, vagy a Tudom én is megnyugodnék című dalukat), és megérted miért soroltam a kezdeti két lemezüket a lírai, de mégis keményebb rock világához. A Ki mit tudon nem véletlenül nem tudott nyerni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.