Több mint három kiskorú lányt is megrontott, többször megerőszakolt egy 51 éves szekszárdi férfi. A perverz az aktusokról videókat is csinált, összesen 724 beteges felvételt találtak nála.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Mocskos állat perverz kigyúrt buzik közé zárni és nap mint nap erőszakoskodni vele !
A lányok is érdemelnének egy-két dádát, 9-14 éves az már nem kicsi...de hol voltak a szülők?...hogy létezik az,hogy egy szülő nem veszi észre,hogy a gyerkével mi is történik...a változás mindenkin észrevehető és itt is lehetett látszata ennek a dolognak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Kutyafüle: Nem tudhatunk igazából semmit csak annyit amennyit hírformájában tudatnak velünk! Ugyanakkor ha csak a fele igaz a hírnek, akkor nagyjából megállja a helyét a burkolt feltételezésem! Már ami a 9 éves gyermekkel kapcsolatos leginkább!
dragonita
A szülőknek észre kellett venni, hogy valami nem stimmel a gyerekkel.
Kutyafüle
@Dulcinea: Mindenképpen undorító ez a történet, de van benneolyan rész, ami elgondolkodtató. A 9 évessel hetente többször megis métlődött az eset, a 14 évest pedig rávette, hogy költözzön hozzá. Na itt lépnek a képbe a szülők, agyerekek nem mondták el otthon?
De csak elmondta valamelyik, mert lebukott a boltos. Ez egy hírtelen felrakott újsághír.
Dulcinea
@Kutyafüle: Hát elég undorító a cikkírótól is szándékosan borzolni az amúgy paprikás kedélyeket! Mindenesetre nem tudom elhinni, hogy egy testileg lelkileg megkínzott 9 éves gyermek hetente többször önként visszamenjen a kínzójához! Ez egyszerűen lehetetlen!
Mindegy a lényeg, hogy lebukott! És remélem, hogy pár évig a börtönben az izomagyúak vendégszeretetét élvezi.
Kutyafüle
@Dulcinea: így van. Nézd meg mégegyszer a lány fényképét. Hogyan van felöltöztetve. (?)
Dulcinea
@Kutyafüle: Láttam! Gondolom nem kellett sokáig rábeszélni a dologra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.