Rostás Árpád vándorasztalos visszalépett a jelöléstől, mivel az önbecsülése többet ér, mint pár millió forint.

Forrás: Index.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Korábban a Vatikánban és Versailles-ban is dolgozott bútor restaurátorként, de dolgozott a Dohány utcai zsinagóga és a Parlament fabútorainak felújításán is. Munkásságáról Gyarmathy Lívia Lépcső címmel szemledíjas dokumentumfilmet készített 1994-ben.
Rostás Árpádnak a kisujja is többet ér mint az őt gyalázók tettől talpig !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@sziráki ágnes: No erre kíváncsi vagyok! Aki enterón egy hangyányi javulást ér el,az különdíjat érdemel.
Egyébként fakír vagyok.
sza
@darwin: Akkor a különdíjam megvan! :-) Olvasd csak el a legutóbbi pösszeneteit!!!
nehogymá
az azért nem semmi hogy milyen diskurzus megy ebben a témában.igenis sokkal nehezebb érvényesülni egy romának mint egy magyarnak.itt nem csaló vállalkozokrol van szó.hanem arról hogy meggebedhet lehet ö tisztességesebb bárkinél a többség szerint csak egy mocskos cigány nem is érdemel mást.
csikknorisz
Itt nem arról van szó, hogy cigány, nem cigány, hanem a munkájáról. Kétkezi munkát végzőknek már régóta nincs keresnivalójuk a Kossuth-díj átadásánál sem, eleinte még volt. Ez ugyanaz, csak pepitában. Tudósok, művészek közt én sem szívesen bohóckodnék egy szál melósként, miközben lenéznek.
lbs
Az azért nem derült ki a cikkből, hogy mivel alázták meg?
Ugyanis a filmet - sajnos - nem láttam.
Különben amit leírtak róla illetve a tevékenységéről, azért valóban bámulatos és becsülendő.
X-ray
@lbs: "Információink szerint az EMT-nek írt levélben többek között arról is szó esik, hogy egy vándorasztalos művészek és tudósok között nem méltó ilyen elismerésre. Úgy tudjuk ennek hátterében egy Kossuth-díjas művész kijelentése áll, aki kifogásolta, hogyan kerülhetett a jelöltek közé Rostás Árpád, amikor csak egy egyszerű asztalos szakmunkásvizsgája van, restaurátori végzettsége azonban nincs..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.