Nincs egyedül tizennégy éve tartó elkeseredett harcában Tánczos Gábor: neves szakértők állnak ki a gyermekgyilkosságért elítélt férfi ártatlansága mellett. Tánczosnak ez nem elég, bíróságon tesz pontot az ügy végére.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Harcolj! Tönkretették az életedet, édesanyádét, gyilkosként éltél és élsz
mert a valódi gyilkos helyett kell bűnhődnöd ártatlanul !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Elítélhettek,azért Én másképpen látom a dolgokat!Az,hogy Tánczos volt-e a gyilkos nem tudom.14 évvel ezelőtt fiatalon meggondolatlanul magára vállalta a bcs.-t,így kíván a középpontba kerülni,magára felhívni a figyelmet.A helyzetet saját magának köszönheti.Nyilván a rendőrségi emberek is körültekintőbben dolgozhattak volna,alapos minden tekintetben vizsgálatnak alávetve.
Most " megint elérte a célját" ismét a középpontban van! Sajnálom is őt pszichológiai eset.
Dr plágium
Még mindig nem értem, miért kellett az aktákat 50 évre titkosítani! Talán benne van az igazi gyilkos neve?
Levendula
dr Magyar György a tegnapi, vagy tegnapelőtti MOKKÁ-ban elmondta, hogy az ügyészség miért vádolja a gyanúsítottat az ítélet kimondásáig. Tette ezt a mostani védence, Schönstein Sándor ügyében nyilatkozván.
bosszants
a rendőrök megfélemlítették és a bíró azt a vallomást vette figyelembe.
A bírót annyi időre varrnám be mint amennyire ezt a szerencsétlent bevarrta, mert lényeges tényeket hagyott figyelmen kívül!
sza
A legrandább az egészben hogy a valódi gyilkos röhög a markába! Ennyi idő után nem is találják meg! Ennek az embernek tönkretették az életét!!!
Pilóta
"Jogi lépéseket tervez a rendőrség a Barikád hetilapnak is interjút adó Lépold Józsefné grafológus ellen a tv2 Mokka című műsorszámában tett kijelentései miatt. „Ott van a Tánczos Gábor ügy. … 50 évre titkosították. … és miért nem lehet erről beszélnem? Az esküm alapján” - mondta a reggeli műsorban a szakértő.

A rendőrség pénteken kiadott közleménye szerint elfogadhatatlannak tartja, hogy tevékenységével, működésével kapcsolatban nyilvánvaló hazugságokat, minden alapot nélkülöző állításokat közöljenek következmények nélkül.

Az ORFK kommunikációs szolgálata szerint Lépold Józsefné állításai valótlanok. A nyomozás iratait az ügyben eljárt Vas Megyei Rendőr-főkapitányság nem titkosította, Lépold Józsefnét a nyomozó hatóság igazságügyi szakértőként nem rendelte ki, őt a bíróság szakértő minőségében nem hallgatta ki, így rá a szakértőkre vonatkozó titoktartási kötelezettség nem vonatkozik, eskü nem köti.

A rendőrség ezért vizsgálja, hogy Lépold Józsefné idézett állításaival kapcsolatban, mely kizárólag a rendőrség lejáratására irányuló hangulatkeltésként értékelhető, milyen jogi lépéseket tehet."

forum.index.hu/Article/showArticle?t=9049950

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.