Továbbra is Csányi Sándor a leggazdagabb magyar, noha nagyjából annyit bukott, mint a listán hetedik Széles Gábor teljes vagyona. Utóbbi mintegy 72 milliárd forinttal bír, míg Csányi pénze egy év alatt 220 milliárdról 150-re apadt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Emberek!! Fel tudja valaki fogni, mennyi az a 150 milliárd forint!? Az ükük unokánknak sem kellene dolgoznia a büdös életben, még akkor sem, ha itt az összes kommentelő között osztanánk szét. Senki ne mondja, hogy ennyit tisztességes munkával össze lehet szedni! És mennyi az, amiről nem tudunk csak Csányi úr esetében!!!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
@entero: Ki a fene vagy újra meg kérdezem. Aki ennyire tele van pénzel az nem itt szórakozik az tuti. Itt ha jól látom a volt közép osztályból és fizetett fidesz imádok vannak.
orogordog
Tavalyhoz képest mínuszba, még 6ft/mp.Elvagyok adósodva mint az álla. :)
Zsoel
Jesszusom, már csak 150 milliárdja van? Remélem, nem fog éhen halni szegény!
sóher
Nem kell sirni Csányi úr egy a zászló!!!
honeykiss
Szerintem mindíg fel van készülve rá, nem hinném,hogy akkora nagy a problémája másodpercenként...
@topapa:tegnap 10.47: miből gondolod,hogy érdekli,hogy szereted e vagy sem...minden gazdag tisztában van azzal,hogy közutálatnak örvend.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.