Az egyik stábtag szerint idegtépő vele dolgozni, mert különleges igényei vannak. Malek Andrea (44) igazi díva, ráadásul a nehezebbik fajtából. A Voice egyetlen mesternője alaposan próbára teszi a stábtagokat maximalizmusával, kéréseivel és különleges kívánságaival. A produkció berkeiből származó információink szerint az énekesnő a meghallgatások és a párbajok felvételein néha egyenlőbb volt az egyelőnknél: őt taxi hozta-vitte Bécsből, neki külön sajtósa van, de még az öltözőkbe bekészített ételeket is külön kellett rendelni számára. Az egyik forgatáson ráadásul több tucat ember várt közel négy órát arra, hogy Malek végre elégedett legyen a sminkjével, valamint a frizurájával, és elkezdhessék a munkát.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Hülye beképzelt p...csa...a neve nélkül nem nagy szám lenne a művészvilágban,egy ronda unszi nő...egyébként én 7.-ft-ot nem adnék nekik,ha lenne bennük tisztesség ingyen csinálnák
nahát
Meg van a párja az x faktoros banyának Keresztesnek! Idióta némberek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.