Tényleg megérhet egy négy személyre szóló karácsonyi gourmet menü 125 ezer fontot? A válasz igen, ha az a legjobb és egyben a legdrágább alapanyagokból készül, legalábbis Ben Spalding így gondolja. A feltörekvő londoni séf több Michelin-csillagos étteremben dolgozott – többek között a híres Fat Duck-ban, vagy éppen Gordon Ramsay keze alatt -, és neve pedig leginkább a fine dining enyhén szólva alternatív megközelítéséről ismert. [...] Bővebben!

Forrás: Burzsuj
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.