Mától van érvényben az az uniós rendelet, ami azt szabályozza, milyen, az egészségre vonatkozó állításokat közölhetnek az élelmiszerekről, illetve az étrend-kiegészítőkről a gyártók és a forgalmazók. ...

Forrás: HáziPatika.com
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Egyik-másik megjavítja a futási rekordodat a wc felé:))
keresztapa
@Kutyafüle: Kedves a futás az egyik hízás elleni tevékenység, ami köszönő viszonyba sincs az étrend kiegészítővel, de amint írod futásra nevelő hatást eltud érni a fogyasztónál. Csak az irányt tudja konkretizálni ami a WC - t jelenti.
Kutyafüle
@keresztapa: teljesen igazad van. Legjobb a futás, de jó a kis kocogás is délutánonként.
Az étrend kiegészítőkkel pedig nagyon kell vigyázni, mert lehetnek olyan mellékhatásai, hogy káros az egészségre. Lásd Talmácsi esete a virágporral.
De van olyan készítmény, ami valóban meghajtja a pácienst, ez elég kellemetlen lehet, ha éppen elmegy valahova:))
keresztapa
@Kutyafüle: Kedves nekem a kacagás jutott emlékképként eszembe, kocogás helyett, a futás eredményesebb lehet, sürgősségi sorrendnek megfelelően, ha a készítmény hajtó erejét már rohanással sem képes leküzdeni annak az elszíneződés jelenik meg a test alsó szélének közepén a fehérneműn, ami a nadrág színét és tartalmát is megváltoztatja.
DogAdventures
Ha megéred a 100 éves kort, nyert ügyed van. Nagyon kevesen halnak meg 100 éves koruk után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.