Lemond vagy leváltják Hoffmann Rózsát? Az oktatási államtitkár távozását már nem csak tüntetők, hanem náhány kormányközeli politikus is kívánatosnak tartja. Orbán Viktor egyelőre sejtelmesen hallgat államtitkára jövőjéről.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lordboxer
nem váltja le, mert ovinak ilyen súlytalan , senki, marionett figurákra van szüksége, akik csak tőle függnek, a tenyeréből esznek és minden ökörséget keresztül erőltetnek, aztán ha nem jön be, ők a hunyók
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mangu
Azért azon is érdemes lennne elgondolkozni, hogy a rendszerváltás előtt, mekkora kárt okoztak az országnak az ilyen emberek és ezt még tetézni is tudják.
Dulcinea
A képet nézve...ez az ortopéd mosoly, nagy sunyiságra enged következtetni!
silber13
@Dulcinea: Igazad van Dulcika, bár nagyon sokan " sunyi rókamosolynak " mondják. Lehet ez is, az is. Az ortopédságot viszont le sem tagadhatja.
Rézangyal
Jobb helyeken az ilyen pofákat 10 év szigorítottal jutalmazzák.
DogAdventures
Már százötven könyvem van, de nincsen könyvespolcom. Azt senki nem ad kölcsön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.