Halálos veszélyt jelent menet közben híreket vagy üzeneteket olvasgatni az interneten, s nem csak az autóval közlekedők számára. Megállapították: a gyalogosok még nagyobb veszélyben vannak az okosmobilok miatt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@Horizont: Ez az egyik olyan rendelet, amelynek betartását,--az ígéretek ellenére--, a kutya sem ellenőrzi. Na, ezért kár rendeletet hozni!
csikknorisz
Nekem eszembe sem jutna híreket olvasni, vagy játszani gyaloglás közben. De ha muszáj, akkor felmegyek a netre, ritkán, de van, amikor tényleg kell. Pl. térképet, menetrendet, nyitvatartási időt nézni. De annyira azért nem feledkezek bele, hogy ne figyeljek a közlekedésre, vagy átmenjek a piroson. Azt az 1-2 percnyi keresést mindig a járdán végzem sűrűn felpislogva, kereszteződésnél zsebbe a telefon. Lehet ésszel is.
SELIG
Még a mobil előtti időkben is volt, aki újságot olvasott gyaloglás közben. Egyszer a szemem láttára ment neki tíz méterrel előttem egy ürge a villanyoszlopnak.
Vagy térképet is nézegettek régebben is.
Tizenöt èvvel ezelőtt Berlinen mentem keresztül úgy, hogy a kormányon volt összehajtogatva a térkép, odataláltam és nem történt baj sem. Akkor még nem volt GPS-em.

Az más, hogy játszani a telefonnal gyaloglás közben veszéllyes. Vezetés közben sms-t írni sem a legjobb dolog. Meg kell állni.
adsl70
mai világban olyan barmok az emberek, hogy régen a gyerekeket riogatták ilyen történetekkel... mai gyerekbe nem nevelik bele az egészséges ovatosságot és ne csodálkozzunk amikor balesetek vannak.
DogAdventures
Nem a Fővárosban élek,de a munkáim miatt sokat tartózkodom ott.Adnának 10.000.000.00.
forintot, ingyen lakást...Akkor is vidéken maradnék.Itt még emberek laknak.
orogordog
Foglalkoznak a telefonal, kameráztam az utat, hogy milyen szar az állapota, rendőrautó utánam figyelt azt elhagyott, fülemhez vettem volna tuti 30 ezer. Cigaretta sokkal veszélyesebb. Gyalogos mobil nélkül is veszélyes, azokról beszélek akik futva közelítik a zebrát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.