Herczegh Anita, Áder János államfő felesége is adományokat gyűjt a rászorulóknak szerdán a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Adni öröm! elnevezésű akciójában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
Helyes! Ez az államfők feleségeinek az esetében különben szokásos.
Megjegyzendő hogy Gyurcsányné - a miniszterelnök felesége - ilyen akciókban nem vett részt, viszont ott virított a "másság" önmutogatásán a "Meleg büszkeség napjának" hívott tömeggusztustalanságokon a férjével együtt.
bosszants
Csak az utálkozik nyilvánosan aki maga látens buzi!
sóher
Miért nem ők adakoznak? még egy kormánypárti seggpöttyöt nem láttam adakozni de bezzeg kunyerálni egésznap a rádióban Koko!
bakegya
Eddig is gyűjtögetett!-most kiválogatja mire van,kinek szüksége aztán szétosztja de nem a sajátját!
Rohadt nagylelkű adományozók ezek!
Már az álmaimban is kotorásznak,nem csak a pénztárcámat osztogatják,fosztogatják.
honeykiss
Nem tudom miért akkora hír és nagy szám ez...időtlen idők óta a nagy asszonyoknak ez a kötelessége...van aki meggyőződésből teszi van aki csak kötelességből...lehet válogatni szabad a pálya csak tegyék, de az lenne a tisztességes,ha saját vagyonukból adakoznának néha néha...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.