Tatár Csilla kétszer is komoly életveszélybe került figyelmetlensége miatt. Egyszer az autójában nyúlt hátra az ásványvizes palackért, amikor megszomjazott, de véletlenül az ablakmosó folyadékot húzta meg. Csilla akkor a toxikológián kötött ki.

A műsorvezető az Aktívnak egy másik történetet is felidézett, amikor reggel felkelve nem tudta, hogy vízkőoldót tettek a vízforralóba, így azzal együtt készítette el a teáját.

- Benne maradt a vízkőoldó a teaforralóban. Szerencsére citrom, és nem sósavalapú volt a szer, de rettenetes íze volt, ezért nem lett maradandó károsodásom. Figyelmetlen voltam. Mindenesetre rosszul is lettem tőle - idézi Tatár Csillát az Új Ász.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Ezt nem hiszem el. Tévedésből nem lehet ablakmosó-folyadékot inni, ennyire nem lehet valaki hülye. Az még elképzelhető, hogy hátranyúláskor véletlenül más palackot markol el (ámbár egy Homo sapiens nem tart ott mérgező folyadékot, ahol élelmiszer is van; az ilyesmit a csomagtartóban vagy a kesztyűtartóban szokás tárolni), de hogy meg sem nézi, mibe iszik bele, és a palack szájhoz emelésekor sem esik le neki, hogy valami baj van az édeskés "ásványvízzel", olyan egyszerűen nincsen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Stephen Hawking
@Zsoel: @Nakimaga: ez műsorvezető? aki nem tudja megkülönböztetni az ablakmosót az iható folyadéktól???
honeykiss
Marhaság...hátranyúl és előre viszi a kezét a szájához,ez azt jelenti,hogy reflexszerüen néznie kellett mi van a kezében...
musicnummer1
elfogyott a pálesz... jó a fagyálló is...szöke nö
mazombie
csak ne csináljon belőle rendszert...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.