Pécs — Nem nyugszanak bele Bándy Kata (†25) szülei, hogy még mindig nem sikerült tisztázni lányuk halálának részleteit.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Ennyi idő alatt mégis,milyen eredményt ért el a nyomozó hatóság,vagy minden erejükkel azon vannak,hogy fedő sztorit találjanak ki?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
honeykiss
@bakegya: első percőt kezdve ez az ügy nagyon zavaros,ha visszaemlékszel még...ez a véglény meg hazudozik össze-vissza...de valóban furcsa,hogy az orvosszakértői véleményben ez a dolog nem szerepel,pedig biztos vizsgálták, vagy eltusolják az igazságot.
Január
@honeykiss: De mégis kinek az érdekében, és miért ennyire tehetetlen a nyomozás, vagy mi nézünk sok jól megírt krimit?
bakegya
@Január: jól megírt krimi ,az én kriminálpszichológiai ismereteim szerint nincs.Sajnos a bűnelkövetők sokasága nem egy Dosztojevszkíj-és még ő is csak közelít a valóság borzalmainak lefestésében.
Valaki írt itt egy szellemes véleményt a bűnnel mint ténnyel kapcsolatban,na ott a megoldáshoz vezető módszer elhangzott .De nincs bátorságom itt ezt taglalni.
Sajnos Bokaccói korban élünk nem csak időutazásaink miatt is.
sokanvagyunk
@bakegya: Bizonyítékok alapján szoktak a bíróságok ítélkezni, nem pedig vallomás alapján.
QQríkú
Megértem a szülőket, de ez nem kimondottan az a téma amit a köznek tudnia kellene.
Lányomat nem féltem, mert még engem is elverne ha olyanja lenne, de a fiam is elküldtem tanulja megvédeni magát, mert az amit az utcán felszedet ma már kevés :(
tivoli
Nem érdekes a dolog, hogy azon a környéken az utóbbi időben több gyilkosság is történt? Áldozatok látszólag jól szituáltak, nem igazán zűrös háttérrel. Nő, férfi, gyerek. Indíték nincs, vagy sántít, elkövetők rekordgyorsasággal elkapva. Dilis anya, hajléktalan, cigány, börtönviselt,majd megint cigány. Majd egy csomó nyomozati mellébeszélés, valakire ráverni a balhét, minden áron.
Első helyszíni jelentés szerint B.K nem volt lemeztelenítve, nem volt megerőszakolva, nem volt kirabolva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.