Elképzelhető, hogy nem tudják időre összefoltozni Lenin maradványait. A megújult mauzóleum áprilisban nyit, de lehet, hogy már a bolsevik vezér teteme nélkül.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Nem igazán értem ezt az egészet. Miért ragaszkodnak tetemhez?El kell temetni és kész. Csinálják meg viaszból a mását és rakják ki azt, ha már minden áron egy hullát akarnak dísztárgynak :P
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
@Mobil123: Siet is,csak úgy füstöl a farka,akarom írni a repülőgép turbinája !
A Tündik bündije
Két rendőr Moszkvában kirándul, amikor az autójukból kifogy az üzemanyag. z egyikük elindul egy kannával, hogy benzint szerezzen, és csak órák múlva ér vissza.
- Na, mi van? - kérdezi a másik.
- Hát képzed, már egy jó ideje caplattam, mikor egy térre értem, ahol egy csomó ember gyülekezett egy épület előtt, amire ki volt írva, hogy mauzóleum. Mondom, ez olyasmi lehet, mint a petróleum, próbáljuk meg. Álltam, álltam a hosszú sorban, hát mire sorra kerültem, nem meghalt a kutas?
Mobil123
@Feraj49: De ha lemarad, basszus akkor, hogy fog ihletett kapni a további nép szívatásra?? Lehet, hogy Putyin ad majd ötleteket?? :-))
Feraj49
@Mobil123: Végül is orosz az is,szívhat nála is !
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: A pálinkás isten szóljon belőled:-)))
Atha
Sajnos a pusztítás, a szellemiség amelyet alkotott és amit alkotott még később fog elporladni. Azért inkább aggódnék.
A testéért még csak csak megdolgozik a természet de ez a világ az ördög által "uralt" és sajnos neki ő volt az egyik jobbkeze. Ezt a szellemet az emberiség a harmadik világégésig magával cipeli.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.