Egy angol nő mindenféle szociális juttatást igényelt és kapott. 2008-2012 között 10. 7 millió forinttal segítette az állam, hogy ne maradjon fedél nélkül. A nő viszont nem volt elővigyázatos, a ciprusi házasságkötéséről képeket posztolt a Facebookon. Letartóztatták.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Azoknak a képeknek is utána lehetne nézni, amelyeken szolizott, jóarcú emberek ujjnyi vastag bankjegykötegekkel és kilós fukszokkal pózolnak. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
Ezek szerint nemcsak magyar sajátosság, a fészbukon mutogatni a nyaralós fényképeket, meg az autót az udvaron:)) Ja, és megírni, hogy mikor mennek külföldre nyaralni:))
Levendula
Budapesti ajtóbeépítő cég ügyvezetőjének fiacskája Balin nyaralt, fel is tette a képeket a fészbukkkra. Aztán állítólag tönkrement a cég. Meg átalakult. És megszűnt.
Zsoel
Azoknak a képeknek is utána lehetne nézni, amelyeken szolizott, jóarcú emberek ujjnyi vastag bankjegykötegekkel és kilós fukszokkal pózolnak. :)
musicnummer1
Tanulhatna az esetböl a magyar " segélyosztó-brigád "...:):)
Mobil123
@Zsoel: Jaj, hát oda a NAV nem mer kimenni ellenőrizni:-))))
Mobil123
@Levendula: Hát persze, hogy tönkre ment!! Valamiből nyaralni is kell:-)) Ezek a cégek nem szoktak megszűnni csak átalakulni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.