Amíg enni muszáj, addig jót enni inkább csak erősen ajánlott. Ezt mostanra megtehetjük Pesten/Budán is, ahol - az esetleges látszattal ellentétben - nem nyílik minden héten egy újabb jó hely, de tény, hogy egyre több éttermet kell számításba venni egy vacsora előtt. Aki persze kicsit is komolyan gondolja a gasztronómiát, mint olyat, az megjárta már a dél-francia régiót, azon belül is leginkább Lyon-t és környékét, illetve a Rhône-Alpes régiót, aminek mellékhatásaként a hazai vendéglátóhelyek 95 százalékát a moslékos vályú kategóriába sorolja. A gasztrosznobizmus lassan és alattomosan kúszik be az emberek tudatába, akit pedig egyszer megragad, azt nem ereszti és gasztrobloggerré neveli. [...] Bővebben!

Forrás: Burzsuj
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.