London — Belekeveredett a pedofilbotrányba a brit királyi család is, miután egy gyermekotthon korábbi lakói tanúvallomást tettek alkalmazottaik ellen.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
A sok pedofil,köcsög uraság,hogy rohadnátok szét...
sokanvagyunk
Na, ezért (is) nem ajánlatos ilyen bíró előtt (meg)állni! :)))
Hopppá
@sokanvagyunk: Folyamatos helyben járásra gondolsz?:)))
kiskutyauto
A SZABADgondolkodót ez egyáltalán nem lepi meg. Királyi udvar, Vatikán... csak azok az elit helyek, ahonnan évezredek óta nyomorítják tizedelik szipolyozzák az ártatlanok tömegeit, emberiségellenes, tömeggyilkos bűnözők... Mindaddig így lesz ez, a tömeg, a többség senyvedni fog, amíg e sátáni paraziták terror-rémuralma alól végleg nem szabadulunk fel... EGYETLEN EGY NAPON 100 000 azaz EGYSZÁZEZER EMBER HAL MEG BOLYGÓNKON NYOMOR MIATT... A királyi udvarokban pedig dőzsölnek pazarolnak fényűznek, nemkülönben a vallási vezetők és egyéb elitek rezidenciáin... ez eleve tömeggyilkos emberiségellenes bűnözés...!! Aki erre, így élni képes gátlástalanul, annak már szemrebbenés nélkül megy egy kis pedofília is még habnak a tortán... MEDDIG TŰRÜNK MÉG..???!!!
bundi
azért mondjuk kicsit korai ez a harag, mert ha jól olvastam a királyi család néhány alkalmazottjáról van szó és nem a tagjairól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.