Hol van már a 3 gyerek, meg a 4 kerék szlogen! A legvadiújabb nagycsaládosoknak szánt Erzsébet-pályázaton ugyan a tavalyi kiíráshoz képest már mindkét szülőt fel lehet tüntetni, kizáró tényező, ha valaki a 3 vagy több gyermeke mellett nem dolgozik, például mert nem kap munkát és/vagy egyetemre jár. A nemzetgazdaságilag haszontalan tevékenységeket mindenképpen büntetni kell, ilyen többet ne forduljon elő! Tessenek még több hasznot hajtani, csak aztán jöhet az aratás! Kedves Homár! Azért írok neked, mert már csak sírni tudok ezen az egészen. Eddig egyetlen egyszer tudtunk elmenni a gyerekekkel nyaralni, a 9 év alatt. Tavaly megörültünk az Erzsébet pályázatnak, (Üdülési pályázat Nagycsaládosok részére) hogy végre, talán mi is eljuthatunk. Akkor csak egy szülőt lehetett feltüntetni a pályázati lapon, miután nyertünk, derült ki, hogy ahhoz hogy én is menjek, még súlyos ezreket kell kifizetni, amit nem bírtunk. Lemondtunk róla, nem mentünk. Idén örömmel fedeztem fel, hogy kevesebb lett az önerő, már engem is fel lehet tüntetni a pályázaton, szuper. Egészen addig, amíg ki nem derítettem, hogy ha én nem dolgozom akkor nem lehetek rajta. [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Ne sírj kedves panaszos, van ennél még rosszabb is...nehogy már a csórónak jó is legyen egy kicsit,hiszen ez egy családbarát ország !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.