Budapest - Retteghet az összes celeb, aki valaha is dubajozott, meztelenkedett vagy pénzért árulta a testét. Sorra kerülnek ugyanis elő a botrányos fotók, videofelvételek, internetes oldalak, ahol híres-hírhedt lányaink kínálják bájaikat és szolgáltatásaikat.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Nem tudom miért ez a nagy felhajtás ezzel a Dubaj kurvákkal...itthon is ezt csinálják csak nem annyira nyilvános, mivel komoly üzletemberek, közemberek is részesei ennek az iparnak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bástya Elvtárs
@bagoris: Nálunk is magas a számuk, mint japánban! Csak itt Kovács Gésa a nevük!
bosszants
Még szerencse, hogy az Úrnak van humora!
jancsik68
@lenhardtibolya: Senkit nem gyülölök,csak a hülyéket utálom,akik istentek nevében mindenkit megaláznak,meglopnak,s azt hiszik,hogy egy vasárnapi templomlátogatással,perselyekbe dobott pénzzel mindent letudhatnak.Az un rómaikatolikus papokról meg van a megfelelő véleményem.Ők az igazi álszentek,szentfazekak.
lenhardtibolya
Ebben azért tényleg van valami. Nem tartozom azok közé, akik folyamatosan a templomba járnak - én csak nagy ünnepeken megyek el misére - valahogy úgy érzem, nincs szükségem közvetítőre ahhoz, hogy istenhívő legyek. Közvetlenül imádkozom, amikor fontosnak érzem, nem a megszabott "protokollt" követem.
Csizmás Kond
@jancsik68: 2013. január 27., 15:50
Te leragadtál az Újtestamentumnál...
bagoris
@Bástya Elvtárs: én is ismerek párat antalis attila meg ilyennek XD nőként kijelntik, hogy férfi nevet hajlandóak sak használni XD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.