Előfordult már, hogy úgy érezte, jogszerűtlenül járt el a bankja vagy a biztosítója önnel szemben? És talán állt már tanácstalanul a kialakult helyzet miatt, és elképzelése sem volt arról, panaszával hova is fordulhat? Binder István, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) szóvivője segítségével választ kaphat a legfontosabb kérdéseire.

Forrás: Blikk.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Két deviza hiteles nyerte meg a pert a bankjukkal szemben az egyoldalú kamat emelések miatt. Ez jó példa a sok deviza adósnak,keressék az otthon védelmi Tanács honlapját és tájékozódjanak.
dömdödöm
A szerződésben leírt befizetési határidőkön belül ami a szerződés felbontására okot nem szolgáltat estleges késedelmes befizetéseknél agresszívan hívogatnak , zaklatnak ,rögzítik a beszélgetéseket , és sok esetben olyan információkra kiváncsiak amit megkérdezni sem joguk sem közük nincs hozzá . Az ügyintéző viselkedéséből reakcióiból , hozzáállásából ,habitusából az a következtetés vonható le hogy a bank nem ügyfélbarát visekedést folytat ,nem az eseleges nehézségek megoldására törekszik hanem ellenséges viselkedés mellett a szerződést mielőbb felmondani szándékozik és
a terhelt ingóságot vagy ingatlant alacsony áron mielőbb meg akarja szerezni . .
Én ezt nézem ki belőle mert semmi más indokot nem látok az ügyfél iránti ellenszenvük telefonon való érvényesítésére.
dömdödöm
Én szóltam nekik hogy nem ezért adtam meg a telefonszámomat szerződéskötéskor hogy egésznap csörgessék ,hívogassanak és zaklassanak és számonkéréseket foganasítsanak ,
mert erre nagyon nem vagyok kiváncsi hogy feleslegesen idegeljenek. Az volt a válasz hogy a telefonszámom átadása feltétele volt a hitelnek .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.