Már elnézést a címbeli disznólkodásért, de A Dal győztes dalocskájának szövege még ezt a szintet sem éri el, a mondatalkotást tekintve 5 éves lányom és 10 éves vizslám és előrébb jár - mármint külön-külön. Amikor először meghallottam ByeAlex Kedvesem című számát, azt hittem, ez valami komikus betét a műsorban, valami vicc, geg, vagy ilyesmi. Aztán kiderült, hogy mindezt halálosan komolyan gondolták, olyannyira, hogy a zsűri beválasztotta a legjobb 4 közé, a nézők meg erre a kántálásra szavaztak a legtöbben. Így aztán ez a szám, ez a sapkás csávó fogja képviselni Magyarországot a nagy hírű Eurovíziós Dalfesztiválon. Tehát ez kell a magyaroknak, ez tetszik: hogy kedvesem, meg jó nekem, meg jó nekem, meg kedvesem, meg jó nekem, és így tovább, és így tovább. A zene abszolúte minimál, az énekhang beteges, a szöveg primitív: lehet ünnepelni, van már nekünk Dalunk. Egyébiránt azt olvastam, hogy az előadó - tisztességes nevén Márta Alex - filozófia szakot végzett, úgyhogy elvileg nem lehet...

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Se hang, se zene, se szöveg. Az hogy 60 X elmondja hogy "Ő az én kedvesem" hát eléggé unalmas.
Ariana
A szövege a többinek se jó. Ennek a srácnak konkrétan hangja nincs, ez teszi rosszabbá a többieknél.
Ariana
Egyébként ha nem indiszkrét a kérdés, a cikkíró ötéves lánya kinek szokta kiverni, hogy ilyen szókinccsel rendelkezik? A vizslát már nem is kérdezem. Már elnézést a mondatbeli disznólkodásért.
világlátó
Már semmin sem csodálkozom, ezen a meglehetősen szerencsétlen választáson sem. A többség szavazata döntött. Hogy miért? Nem tudom. Én kora ifjúságomtól kezdődően sarkos, a sapkáját indokoltan hideg időben, de akkor is a kor férfidivatja szerint viselő , öltönyeit is ugyanúgy , mondjuk ki , férfias szigorú , angolos eleganciával viselő ember voltam és vagyok ma is.Ezért érthetetlen a számomra ez az új divat a fiatal férfiaknál. Ezt a fiatal embert is értetlenül nézegettem, olvasom, tanult, intelligens ember, mégis úgy néz ki mint egy ... nem akarom megbántani, sok ezer korabeli is ugyanilyen. Az előadói kiállása, a hangja, egyáltalán a megjelenése számomra nem volt megnyerő. De ez az én egyéni problémám. Malmőben, majd meglátjuk mire jut. Reménykedjünk, ott is sikert arat.
honeykiss
Mint egy elakadt lemez, mindíg csak egyet nyom...Ő az én kedvesemnél akadt el...hát nálam is kiverte a biztosítékot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.