Budapest – Faképnél hagyta felesége VV Fecót, azaz Balogh Ferencet (28)! A volt valóságshow-hőst nagyon megviselhette a szakítás, ugyanis nem reagál a megkeresésekre, nem tudni, mi van vele.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Mán megint elhagyta...nem baj, majd visszamegy...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
Na megyek és eret pattintok magamon e hír hallatán:)
sokanvagyunk
A tavaly újragenerált asszonyság, meg a VV-ben degenerálódott sztárénekes magánélete...
yazo64
@sokanvagyunk: Angéla vajon viszi magával a köbcentiket is? Mert akkor aztán tényleg vége a világnak:)
Dr plágium
@Zsuga: Azt hiszem tévedésben vagy. Mi is voltunk munka nélkül, csak nem zokogtunk, hanem igyekeztünk megoldani, tovább képeztük magunkat, és nem válogattunk, bármilyen munkát elvállaltunk addig amíg nem sikerült "normális" munkát találni. Tudomásul kell venni, hogy szakma nélkül semmi esély munkát találni, mert mint tudjuk még szakmával is nehéz. Nagy arca volt, hogy majd Angliában pincérkedni fog. Ugyan hogyan? Nyelvtudás nélkül mit is lehetne csinálni? Idehaza pedig nem elég, hogy "sztár" bizony szakmára van szükség és szorgalomra, megbízhatóságra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.