Meglepően magas pénzbüntetést szabtak ki a közelmúltban Liptai Claudiára. A bíróság elsőfokú, nem jogerős ítéletében a színésznőt egymillió-ötvenezer forint pénzbüntetéssel sújtotta, mert jogosulatlanul parkolt 2011 áprilisában, elhunyt édesanyja mozgáskorlátozott kártyáját felhasználva. A színésznő ügyvédje enyhítésért és felmentésért fellebbezett.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Ez egy akkora baromság. Miért menne börtönbe, ha befizeti a bírságot, és miért ne fizetné be. Az, ha valaki a bíróság ítéletének nem tesz eleget, nem Liptai, hanem törvény függő. Mindig kell valami katyvaszt keresni körülötte, amiért lehetne köpködni.
hallgatag
Lesz a " baráti körben" pár haver, aki mellényzsebböl kifizeti ezt a számukra " piti " összeget kiperkálja...nem kell a kis törékeny Nönek a sittre menni...150 nap az nagyon sok(k) egy állitólagos celebnek...Nehogy valaki is sajnálja ...a Biróság dönt !!!
Nakimaga
2011-óta számíthatott erre!Vagy bemegy Cini ágyára,vagy fizet !
DogAdventures
Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, másnap meg szintén.
gabrella
Idióták! Hagyó meg otthon élvezi a "szabadságát"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.