Gerendás Péter a Facebookon válaszolt azoknak, akik jó szándékukról és támogatásukról biztosították. Sok ismert ember is véleményt mondott a búcsúlevélről. Az előadóművészek súlyos helyzetéről Osvárt Andrea is figyelemre méltó sorokat írt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Nem, ez nem olyan sok amire vágysz Péter, de rajtad kívül még legalább 9 millió ember ezt szeretné. Menjünk mindannyian világgá?
Mobil123
Több millió ember van hasonló helyzetben. De nem hinném hogy Gerendásnak ekkora hűhot kellene csapnia, mert menni akar. Az hogy neki milyen birságai vannak engem nem érdekel, nem kell tilosban parkolnia és nem lesz. Nem kell flancos telefont venni mert ép sz@rér árulták kétéves hűségért, és utánna nyafogni. Az, hogy neki hány gyereke van azt ő és felesége akarta, vállalta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.