Cipő halála megrendítette a magyar közvéleményt, s az egykori Szovjetunióban született énekesről köztudott volt baloldali beállítottsága. Ám azt mind ez idáig senki sem tudta, hogy a Republic frontembere tagja volt a Munkáspártnak, s hogy az énekes temetésén – végakarata szerint – Thürmer Gyula pártelnök mondott búcsúztató beszédet.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
Ez semmit nem von le Cipő nagyszerűségéből. Én nem tudtam azt sem, hogy a Szovjetunióban született és azt sem, hogy a kommunista párt tagja volt, de ez nem is számít. Ő művész volt, akit csodáltunk, és akiről megemlékezve inkább erre kell(ene) gondolni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@vukkocska: Nem is Cipőről beszéltem...hanem a nyilatkozatról...minek kellett? Miről volt jó..? Ha életében kerülte a "nyilvánosságot" már ami a párthovatartozást, és egyéb nézetit illeti! Akkor holtában miért kell sztorizni? Miért nem lehet tiszteletben tartani?
DogAdventures
"Ha magamról mondok bármit, nem szabad mondanod rá semmit. De ha magamról nem mondok semmit, rólam akkor se mondhatsz bármit."
Tandori Dezső
Sede
Teljesen mindegy, hogy mint magánember milyen világnézetű, milyen pártállású volt Cipő.
Amit produkált, az színvonalas volt! Nagyon szerettem a zenéjüket (pontosabban: szeretem most is)!
vukkocska
@Dulcinea: akkor félreolvastam :) Kérdésedre válaszolni nem tudok, lehet, hogy a szeretet hozza elő, jól esik neki, hogy beszélhet róla. Thürmer azért nem az a celeg típus. :)
miazavalami
@Dulcinea: Ez egy eléggé visszafogott nyilatkozat volt Thürmer részéről. Képzeld mi lenne most ha más pártnak lett volna tagja. laci sose tagadta a múltját és az eszméit. Elég csak egy pár dalszövegét elolvasni. De nem élt vissza a népszerűségével mint más "művészek" .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.