Szabályszerű eljárást alkalmaztunk a sértett akaratának megtörésére - ezzel magyarázta tettét a feljebbvalói előtt B. Csongor, és B. Viktor, a két rendőr, akik a gyanú szerint egy kihallgatáson agyonverték Bara Józsefet - írja a Blikk.

A rendőrök szerint a „jogszerű" bántalmazás már a helyszínen megkezdődött, mert József ellenállt a letartóztatásnak. Ezt tagadja viszont Tóth Andrea, a megölt férfi élettársa, aki jelen volt József elfogásánál - olvasható a lap pénteki számában.

Az orgoványi férfit egy motoros fűrész ellopása miatt állították elő, aminek a Baon.hu cikke szerint az lett a vége, hogy a férfi a kaépitányságon elhunyt.

A rendőrök házkutatási engedély nélkül akartak bemenni a házba, de amikor ezt a sértett és párja megtagadták, szó nélkül földre döntötték a férfit, és megbilincselve berakták a kocsiba. "Éjjel egykor aztán rendőrök jöttek értem, és tanúskodni vittek. Hajnalig kérdezősködtek Józsi őrizetbe vételéről, majd amikor aláírtam a vallomásomat, egyszer csak közölték: a párom meghalt" - mondta Tóth Andrea a Blikknek.

- Élete legnagyobb traumájának tartja a sértett halálát. Harminc percen keresztül próbálták újraéleszteni - mondta el Kiszely Zsuzsa, B. Viktor ügyvédje, és hozzátette: védence ártatlannak vallja magát.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
az két nagyon különböző dolog hogy a kényszerintézkedés során baleset éri és meghal
vagy szándékosan addig ütötték amíg mozgott szerencsétlen . Nagy különbség !
Orvosszakértő meg fogja állapítani és a rendőrök ki fogják nyomozni pontosan hogy mi történt. Valakit szabályosan agyonverni ilyen fogalom nem létezik. .-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Mi lett volna, ha mindezt nem szabályosan csinálják? Lehet, hogy a szerencsétlen most is élne?
jotta
Jó volna tudni a rend kedvéért, mik az agyonverés szabályai.
vukkocska
@A Tündik bündije: (15.41.) Az is hozzátartozik, hogy a védekezés mértéke (rendőrök) nem lehet nagyobb a támádásnál. Azt meg nehezen feltételezem, hogy a sértett annyira megfélemlítette a két rendőrt, hogy azok halálra verték.
kukac50
Milyen törvényt alkalmaztak,ami engedélyezi az ember agyonverését?
Orbán ilyen törvényeket szavaztatott meg?
10 évet adnék fejenként a rendőröknek.
sc
@wadnarancs: Honnan tudod hogy lopott? Gyanusitott volt, egyaltalan nem biztos hogy barmit is tett. Azzal lehet hogy egyetertenek hogy birosagi itelet UTAN a tolvaj valamifele fizikai fenyitest kapjon... De nyomozas es targyalas nelkul megolni valakit? Hulye vagy te?Mindenesetre szivbol kivanom Neked, hogy egy igazoltatas alkalmaval 2 szabalyosan intezkedo rendor verje le a vesedet. Kivancsi vagyok hogy egy jo alapos veres utan is ez lesz-e a velemenyed te gyoker.
Boros Anikó
A rendőrök szerint a „jogszerű" bántalmazás már a helyszínen megkezdődött, mert József ...
Miért van jogszerűtlen bántalmazás is ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.