Mindenre hajlandó a hokiért. Éjszakai vodkázásokra az IFK-ért rajongó finn szakáccsal, ingyen vb-reklámra, és arra is, hogy végignézze a Korea–Belgium „rangadót” – Ganxsta Zolee imádja a jégkorongot…

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Hát...izé..azzal fejjel..ami neki van..nem is csodálom...:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Ez a cím megint provokatív és teljességgel félre érthető. Talán, ha az írta volna a kedves firkász, hogy jéghoki, vagy hoki játék, úgy nem lenne ennyire provokatív. :( Utálom a hatásvadász címeket és általában a hatásvadászokat.
Zsoel
@Dulcinea: Úgy érted, ilyen fejjel csak hokizásra futja, mert kerülik a nők? :)))) Pedig volt valami olyan dalszövege ezelőtt 15 évvel, amelyben arról értekezett, hogyan tömi a libákat a gólok ütése mellett. :)))
Szóval már akkoriban is nemcsak a hokizásra, de a gazdálkodásra is jutott ideje. :))))
Zsoel
@Rézangyal: Jaj, kedvesem, megszokhattad volna már az ilyen Borsoktól... Persze, hogy hatásvadász címeket adnak, különben a kutya sem olvasná a sz...ságaikat. :)))
Dulcinea
@Zsoel: Szia:)) Hát...felettébb sokoldalú lehet ez a Zolee:))
Zsoel
@Dulcinea: Az biztos. :))
Én mindenesetre, ha már választani lehet, inkább a libák tömésére szavaznék, mint a hokizásra. :))) Valahogy szívesebben gusztálgatnám a hízottliba-májat, mint hogy a hokiütőmet markolásszam. :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.