Magyarország - Több mint nyolcezer beteg fordult panasszal tavaly a betegjogi szervezetekhez – derült ki az Országos Betegjogi, Ellátottjogi, Gyermekjogi és Dokumentációs Központ (OBDK) adataiból.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@Feraj49: Te melyik cikkhez szóltál hozzá??
Mert ez arról szól, hogy "Több mint nyolcezer beteg fordult panasszal tavaly a betegjogi szervezetekhez"
Tavaly!! Érted?? Tavaly!!
Január
@Feraj49: A betegek pedig azóta is isszák "áldásos" tevékenységük levét.Molnár Lajost felmentették március 15-el, Ő pedig - utolsó "üdvözletül" március 14-én elküldte azt az intézményvezető professzort, akitől ismerősöm ritka betegsége megoldását várhatta volna, mert nagyon jól ismerte az esetét...
Január
@Január: ... az illető most már csak a jószerencséjében bízhat,
Feraj49
@marlin: " Olvasó és értő emberként felfogtam,hogy tavalyról" van szó !Régebben is voltak,de kis számban betegpanaszok. A rendszerváltás óta az eü. helyzete csak egyre romlik. Nem ismertük a várólistákat,a két hónappal előbbi bejelentkezéseket az orvoshoz stb. Egy csomó orvosnak felmondtak,sokan külföldre mentek,folyamatos a leépítés. Azaz egy orvosra több beteg jut rendelési időben,Türelmetlenebbek az orvosok is és a betegek is. Ehhez jönnek a Horváth Ági és Molnár Lajos féle "intézkedések,melyek ma is"élnek" . Ebből konfliktusok jöttek létre,melyből születnek a "betegpanaszok".
zipper
@Feraj49: A 2010-es választás előtt csak ennyit lehetett tudni a Fidesz eü-terveiről: Vajon miért hallgatott ennyire tapintatosan ?

"A Fidesz lehetséges elképzeléseit a 2007 decemberében publikált, Erős Magyarország címet viselő brosúrából igyekeztünk összeszedni. A párt nemigen szivárogtat, s most még egy, a maga módján karakteres Mikola István sem beszél az elképzelésekről. Szijjártó Péter annyit mondott, hogy "az egészségügy megmentése" szerepel a pártporgram fő irányvonalai között.

Az "egészség mindenkié" szlogennek megfelelően a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség igen sok mindent ígér. Az egészségügy legfontosabb feladata nem a betegellátás, hanem az egészségmegőrzés – szól a program egyik sarokpontja. Az ésszerűbben gazdálkodó rendszer s a színvonalas ellátás alapvetés a programban – bár nem derül ki, hogy előbbi mi módon valósulna meg. Az állami felelősség érvényesítése és közvetlen irányítási funkciójának csökkentése egy mondaton belül szerepel a leírásban."

Úgy tűnik, más is becsücsülhetne a kaptárba...rács mögé...
marlin
@Feraj49: Esetleg néhány gondolatot a "gyilkos Miklósról"???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.