Budapest - Gyanúsított lett Tóth Miklós, aki a rendőrség szerint három hallgatónak, köztük egy kormánypárti politikus fiának nyújtott meg nem engedett segítséget a diplomája megszerzéséhez a Semmelweis Egyetem Testnevelési Karán.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
@Hellcat: Ne bántsd, berobbant ide azzal a tudattal, hogy innét mindenki belép a Fideszbe...csak kellő tapasztalat nincs még elég ahhoz, hogy sikeresen eladja itt magát...most még a feszült csapkodás stádiumában él...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Stephen Hawking: A Corvinuson jelenleg is az a preferált ph-d- hallgató, akinek a papája tanszéki nagymester Miskolcon. Akár jó szemináriumvezető, akár nem.Mindenki más csak megtűrt tag és legfeljebb egy fél státuszt kap felajánlásba. Holott az egsz tanársegédi fizu is egy nagy semmi tulajdonképpen.
kamazuka
Jó okom van feltételezésekbe bocsájtkozni mint naivművész.
Ha ilyen anomália létezik,akkor a felvételi ponthatár csak porhintés,hiszen nem a pontszám dönti el a velvételed hanem a családhoz tartozol e vagy sem.
kukac50
Pénzért mindent,mindenkit meg lehet venni csak elegyen elég!
puki
Testnevelési Kar, istenem.
Mekkora tudományt oktathatnak itt.
Micsoda hülyegyerek lehet az, aki még ezt is csak csalással tudja elvégezni.
Manhattan
" Lasztovicza fia és kollégiumi szobatársa úgy kapott diplomát július közepén, hogy együttesen 15 jegyük hiányzott az abszolutóriumhoz. A lap szerint Tóth Miklós dékán a saját kódjával igazolta a hiányzó krediteket az intézmény elektronikus nyilvántartásában. A dékán ezt azzal indokolta, hogy Lasztovicza és diáktársa méltányossági kérelemmel fordultak hozzá, amelyben hiányzó tantárgyaik utólagos elismerését kérvényezték. A kérelemben azt állították, hogy a hiányzó tantárgyak óraszámait a nappali tagozaton korábban többszörösen teljesítették a levelezői óraszámokhoz képest."
kamazuka
@puki: Testnevelőtanári diplomával hypermarketben, mint frissárú igazgató osztotta az ész,t vidéken sokáig ,egy kertészmérmöki diplomával rendelkező beosztottjának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.