Másfél éven keresztül csapolta meg idős ügyfelei bankszámláját egy kaposvári nő - tudta meg a Bors. H. Tímea a férjét akarta visszaszerezni, a pénzből többek között megcsináltatta a mellét, és luxusautót vett.

Rosszul lett az Unicredit Bank kaposvári fiókjának egyik ügyintézője, amikor múlt héten egy belső ellenőrzés után kiderült, hogy közel húszmillió forintot lopott el ügyfeleitől.

A negyvenéves H. Tímea 2011-től kis tételekben utalta át az összegeket édesapja bankszámlájára, ahonnan a sajátjára utalta tovább. Az apa nem kapta meg a banki értesítőket, így fogalmas sem volt arról, mi zajlik a háta mögött.

A Bors értesülése szerint a nő a pénzt luxusdolgokra költötte, köztük nagy értékű autót vásárolt, és megcsináltatta a mellét. A bankban többeknek feltűnt a szép arcú nô hirtelen meggazdagodása, amit Tímea azzal magyarázott, hogy nagyobb összeget örökölt.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
remélem kipukkad a csöcsöd és beledöglesz te mocsadék!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
X-ray
@csa-csa: Ejnye te! Hogy beszélsz! Talán ismered?
Kutyafüle
Na és megérte? visszament hozzá a férje? na ugye, hogy nem:((((
Lélektól lélekig
Na azért nem kerűltek száz milliókba azok a csöcsök...kis kapzsi :))
kevijenicsaja
@Lélektól lélekig: Honnan tudod, mennyibe kerül egy minőségi "csöcs"nagyobbítás?
kkalman
@Lélektól lélekig: Nem is sikított 100 milliókat, csak 20-at. Ez kb. el is ment a csöcsökre, meg a luxus verdára. A hülyéje nem tanulta meg, lopni csak nagyban szabad. A kicsik mindig lebuknak.
csa-csa
X-raj!
Nem ismerem! na és?
Nehogy már védd ezt a tetves tolvaj curvát!Ráadásul idős emberek bankszámláját csapolta meg az a rohadék. Megnézném mit szólnál ha a Te szüleid is köztük lenne! Fogadok nem védenéd ezt a mocsadékot! Vagy igen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.