Egyik csapás a másik után éri a népszerű színésznőt. Nem elég, hogy 29 év után véget ért a házassága Rékasi Károllyal, de fiuk, Zsebi is a papával költözik. Olyan szoros szál fűzi egymáshoz apát és kiskamasz fiát, hogy borítékolható volt, ha válásra kerül a sor, Zsebi az apjával akar maradni. A fiúk együtt élnek tovább, Enci egyedül.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
Én nem értem, mások családi baján miért kell csámcsogni?? Miért teregetik ki a szennylapok? Aki már átesett egy váláson(tök mindegy milyen okból) az tudja, hogy megviseli az embert, ha kimondja, ha nem ! Ha ráadásul még gyerek-gyerekek is keverednek a képbe, még szomorúbb. Szerintem.
Január
@DR Eric CARTMEN: ..., mert a lapokat csak ezzel lehet eladni. Az nem hír, hogy XY 34 éve együtt él Z-vel. A negatív hír a hír.
mariaberta
Természetesen egy válás soha nem könnyű, különösen akkor nem ha gyerek is van, aki éppenséggel kiskorú. Egy felnőtt gyerekkel könnyebb , bár az sem egyszerű.
De azt azért megkérdezném,- ha az anya beteg hosszabb ideig ápolásra szorul, az apuka miért nem a beteg iránti szeretetet helyezi előtérbe, és miért fordítja csak önmaga felé a fiú szeretetét, holott a beteg talán ez esetben több figyelmet igényelne? Na de ezen már kár elmélkedni.
csa-csa
Milliók válnak el így! Csak az átlagról nem írnak!
ennyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.