Az időskori magányosság kialakulását segíthet megelőzni egy virtuális „barátságedző”. Az új szoftvert most tesztelik Amszterdamban.

Forrás: Életforma
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
A bankok indexálási trükkjeinek visszamenőleges és végleges megszüntetéséhez tudnak-e egy új szoftvert létrehozni, mert bizony az már nagyon időszerű lenne! Minden ezt megszüntető szervezet,- ügyészség, bíróság, Kúria- úgy kerülgeti ezt a súlyos témát, mint macska a forró kását! De miért van ez így egy jogállamban, ahol a törvények egyaránt kell, hogy mindenkire vonatkozzanak!! A törvények betartását és betartatását nem lehet a pénz mindenhatóságához kötni, azaz nem kellene félnie sem az ügyészségnek , sem egyetlen bíróságnak, de még a Tisztelt Kúriának sem a magyarországi bankok indexálási trükkjeinek visszamenőleges és végleges megszüntetésének - akár precedens értékű!- ítéletben történő kihirdetésétől!! Szörnyű állapotok uralkodnak a banki indexálási trükk valamennyi magyarországi bank szerződései terén és mélyen felháborító az, hogy akkor amikor e kérdésben nyíltan és egyértelműen fogalmazza meg a Ptk. 209.§. (1) és (2) pontja, és más, jelenleg is érvényben levő törvényhely a lehetséges intézkedést a jogalkalmazó számára és ennek ellenére évek óta hezitál minden igazságügyi szervezet a végső ítélet meghozatalával! Talán a jogegység érvényesítése terén akkor lépjen most már a KIM, akár maga a miniszter úr! Véget kellene és illenék vetni most már a magyarországi bankok által előidézett "devizahitel" anarchiának, mert egy demokratikus országban, sőt európai uniós országban nem lehetnek ilyen mértékben egyeduralkodók a bankok uzsorás szerződéseik érvényben tartásával! Lesz-e oly bátor végre bármelyik ügyészség, bíróság, T. Kúria, vagy akár maga a miniszter úr, hogy nem engedi meg egyetlen igazságügyi, jogszolgáltató szervezet bankok által történő megzsarolását, mert ami jelenleg van, az töményen az, akár belső- akár külső nyomásra történik is az!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.