A blog.hu-ra visszaköltözött BKV-figyelő kapta a fogászatról hazafelé tartó naiv ügyfél történetét. A beszélni képtelen áldozat kezéből egyszerűen kitépték az érvényes bérletét, azzal, hogy hamisítvány: Már messziről hallottam hogy rólam beszélgetnek: "nézzétek már itt jön a kis down kóros, na vele jól kitolunk". Gondoltam, csak rosszindulatú megjegyzés, végül is a fogászati műtét után az arcom tényleg úgy nézett ki, bár nem tudom, hogy ha valóban az lennék, van-e joguk megjegyzéseket tenni. Odaértem és az egyik női ellenőr kérte a bérletemet. Megmutattam, ő azzal a lendülettel ki is kapta a kezemből. Kivette a bérletszelvényt a tokból és a fény felé fordítva nézegette majd közölte, hogy ez hamis és elkobozza. [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezek az ellenőrök éppen olyan kulturáltak, mint
aki itt a fórumon a fogyatékkal élőket nemes egyszerűséggel
degeneráltnak nevezte !
1951
Az, hogy ilyenek lehetnek az ellenőrök, felelősek azok is, akik vezetik az ilyen-olyan, ezzel foglalkozó Kft-ket! Minden valószínűség szerint, az ilyen Kft-k vezetőinek az intelligencia hányadosa bizony nagyon alacsony szinten van, de hogy ott lehetnek a vezetői székekben, azért épp oly felelősek azok a közlekedési cégek -BKV, Volán-és trolibusztársaságok- vezérigazgatói is! Akkor amikor az egyik város ilyen Kft vezetője azt nyilatkozza Maya Lilla MTV Híradó szerkesztőriporterének (TV Híradó M1 2011.december 29. 19:30),hogy az ellenőrök jutalékot kapnak, valószínű, hogy gátlástalanságaikba ez "belejátszik"!!Bizony, bizony rendet kellene már tenni ezen a téren is, mert minden és szinte mindenki oly gátlástalanná vált, hogy már az emberi életet veszélyezteti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.