Rajongói segítsége nélkül gyakorlatilag éhen halna Csala Zsuzsa, aki havonta 37 ezer forintból kellene, hogy fenntartsa magát - írja a Blikk.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@A Tündik bündije: Naaa !!! Vigyázz Magadra , mert a Valakinek szüksége van Rád , és fontos vagy Neki!!
silber13
@lenhardtibolya: Rendes színházban, ahol "rendes" fizetést kaptak!! Abból bizony kőkenényen levonták a nyugdíj járulékot. És egyáltalán nem voltak azok a fizuk olyan kiemelkedőek. És ha megfigyeli, nagyon solk élvonalbeli színésznek hasonló gondjai vannak! Nem véletlenül.
lenhardtibolya
@silber13: Szomorú, hogy a színészek, akiktől annyi szépet kapunk, idős korukra nyomorognak és várják a halált. Sokkal nyugodtabb és kellemesebb nyugdíjas éveket érdemelnének!
silber13
@lenhardtibolya: És sokan végzik színész otthonban, pedig nem is olyan régen hozsannákat zengedeztek róluk és tele volt minden újság a dicséretükkel. Aztán la hátsó sorokba szorultak és epizódistákká lettek. Oda lettek a sikerek nem hívják őket találkozókra... Csak a fényképek...Ennyi maradt...
Nakimaga
A tücsök és a hangya esete !
Számomra,mindig és a mai napig , első volt a "kötelezők" kifizetése ,utána nyújtózkodtam !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.