Budapest - Orgazmusolimpia címmel ismét könyvet ír Szepesi Nikolett(25)! A szegény sorból induló, ám Európa-bajnoki bronzéremig jutó egykori úszónő első kötete alig néhány héttel ezelőtt jelent meg, de máris készül a folytatás.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt felhasználó
@sokanvagyunk: kurvabosszú ez jó:) én azért nem kurváznám le. Azt hiszem kevés ember van, akinek az életében ne lett volna egy időszak, amit nőként nem reklámozna, mert persze ez nálunk pasiknál meg menő, de ugyanezért a nő egyből kurva. Nem ezzel van a baj, hogy élvezte a kötetlenséget egy korszakában, hanem ez magánélet, de onnantól, hogy nyilvános viszont ribanckodás.
sokanvagyunk
@ziziplanet: Én sem őt, csak fokoztam a bosszú szót :)
sokanvagyunk
@ziziplanet: A félreértések elkerülése végett: a férfiak által begyűjtött, listázott trófeák emlegetése, azokkal való dicsekvés is - nálam ugyanilyen elbírálás alá esnek.
palika
Jól teszed bébi, aggyá nekik...:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.