Kutyáját a legnagyobb melegben bezárta az autóban és hagyta, hogy elpusztuljon. A bíróság mindössze 8 hónap felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki az állatkínzó nőre. Szerinted is elég ez?

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macsi
Eleve kevésnek tartok 8 hónapot azért, hogy lelketlenül bezárta a kutyát a melegben egy autóba, miközben nyilván tudta, hogy baja eshet. Ennyit ér itt egy állat élete, akit - ha kicsit sarkított is a kijelentésem - kivégeztek. Mert ezt tette a gazda, hiszen a blöki nem tudott elmenekülni a kocsiból. De legalább ültetnék le, és nem felfüggesztve osztjank neki, mondván, ha két évig nem csinál semmi rosszat, akkor el van feledve...
pacsni
egy emberolèsèrt 8 èvet kapnak, ennek a nonek 8 hònap felfuggesztèst. neki 8 hònap letoltott bortonbuntetèst kellett volna kapnia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.