Budapest-Abony - Bukósisak nélkül hozták tegnap a bíróságra H. Tóth Mihályt (44), aki kétszer fejbe lőtte alvó kislányát, Kiarát (†10), majd magával is végezni akart.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nem tudlak sajnálni te rohadék !
Elősző is magad ellen kellett volna fordítani a fegyvert és ha nem
sikerült, akkor másodszor is !
SELIG
@nyanya001: Nem akarom védeni ezt az embert, mert nincs miért. Sajnos nagyon gyenge volt és önző. Azt bántotta, akit szeretett.
Ez a legnagyobb büntetése, hogy életben maradt. Nincs is ennél jobb. Remélem még ötven évig él és minden nap, mikor folyik a nyál a szájából a lányára gondol, hogy már felnőhetett volna, látta volna férjhez menni, lehetne unokája és az élet további örömei helyett ül egy priccsen és maga elé bámul.
puki
Nem akarok ismeretlenül ítélkezni ezek felett az emberek felett, de azért furcsa, amit az asszony nyilatkozott: "a gyilkosságot leszámítva a volt férje jó ember."
Az is nagyon furcsa hogy nem sokkal a kislánya tragikus elvesztése után már hipp hopp férjhez is ment az anyuka/ex-feleség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.