Csúnyán összeverte VV Cristofel – állítja menyasszonya, Vivien. A lány agyrázkódást szenvedett és beszakadt a dobhártyája.

„Azt mondta, hogy csak a pénzemért volt velem, és most, mivel részeg, ezért kijött belőle. Én válaszoltam neki higgadtan, hogy jó, rendben van, akkor menjen el. Ekkor kezdett el ököllel ütni. Próbáltam védekezni, karmoltam a nyakát, ahol értem, de ő még erősebben ütött. Amikor az egyik ütésnél látta, hogy ömlik a fülemből a vér, megijedt, és abbahagyta. Akkor sikerült elcsúsznom az ajtóig. Segítségért kiáltottam, de ő már ismét ott volt. Akkor a combomat ütötte, és kivette a kulcsot a zárból. Aztán meg akart fojtani. Akkor csengettek be a biztonsági őrök, ő pedig befogta a számat. Csengettek még párszor, majd elmentek. Utána otthagyott" – mesélte a lapnak a kétségbeesett lány, akit egy ismerőse vitt kórházba az eset után.

A lány azt is elárulta, hogy a Való Világban feltűnt kubai fiúval egy szórakozóhelyen járt , aki elég sokat ivott. Már a helyszínen is verekedésbe keveredett, aztán hazafelé a taxiban menyasszonyát is többször megütötte – mesélte a Blikknek.

VV Cristofelnek nem ez az első ilyen esete. Korábbi barátnőjét, Veronikát is rendesen helyben hagyta."Ököllel ütötte, orrba verte, földre rántotta, megrugdosta és kést szegezett Veronika torkához Cristofel, majd ezután lefejezte kedvenc plüssállatát" – számolt be akkor a lány édesanyja a Fókusznak.

Veronika eszméletét vesztette, agyrázkódás gyanujával mentő vitte kórházba, jelenleg is megfigyelés alatt tartják. Az asszony elmondása szerint Cristofel azzal is megfenyegette a lányt, ha szól a rendőrségnek, elvágja a torkát.

Cristofel erre az esetre akkor úgy emlékezett, hogy a lány nem volt kórházban, csak sírni ment az anyukájához.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Miért nem csukják már le ezt a rohadékot??!! Ennek a féregnek is jár már legalább 5 év börtön, úgy mint Damunak..
Dulcinea
Miért nem csukják már le ezt a rohadékot??!! Ennek a féregnek is jár már legalább 5 év börtön, úgy mint Damunak..
martinpalermo
@Dulcinea:" De annyi esze nincs az ídiótának,hogy a gyorsvonat felé fusson"!
silber13
Éppen az, hogy van esze és nem fut egy gyors elé! Bekasznizni némely nagyon nehéz fiúk közé, azok, 1 - 2 hónap alatt megtanítanák arra, hogy sírva kérje halált!
Dulcinea
@martinpalermo: Az úgy van hogy: A verekedésre megvan az esze, de arra nincs esze, hogy a gyorsvonattal szembefusson:)))
martinpalermo
@Dulcinea: Értettem, :-))))---vagy pontosan idézzek vagy sehogy:)))!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.