Zámbó Jimmy fia hosszú idő után beszélt az elmúlt éveiről, és kiderült: az X-Faktor nem hozta meg neki a nagy áttörést. Munkát nem kap, albérletben él, autóját elvitte a bank – és ma már az otthonáért kell küzdenie. Krisztián a vállára és a lelkére nehezedő terhek alatt sem roppant össze, és bár jelentős veszteségek érték már eddig is, tovább harcol. Mert biztos benne, hogy édesapja fentről figyeli, és bár Jimmy jogdíjaiból részesül, a jelek szerint ô egyedül már képtelen talpon tartani a fiát. – Hat-hét éve vettem fel svájci frank alapú hitelt a családi házunkra, ahol az édesanyámmal éltünk. Talán a legrosszabbkor, hiszen a válság kirobbanása után egy év alatt a törlesztőm száz­nyolc­ezerről kétszáztízre nőtt, azóta meg már lassan inkább megtriplázódott – mondta Jimmy fia.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Nakimaga: Jajj, mit is képzelsz!!?? Hogy ő, Zámbó Krisztián, az utólérhetetlen, fenomenális, a nagy Zámbó Jimmy fia, dolgozzon? Hát mely égitesten élsz te pórnépek egyszerű gyermeke??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Krisztián! A sikeres kornyikáláshoz te nagyon, nagyon kevés vagy. Ha esetleg szorgalmasan tanulnál, úgy6 - 7 év múlva esetleg...De nem hamarébb!
almalibre
Végzettsége: Nincs.
Gyakorlata: Nincs.
Természete: Arrogáns apuci fiacskája.
Hogy a francba nem kap munkát?
silber13
@almalibre: Add hozzá, hogy sötét a fiú, mint az éjszaka.
Dr plágium
Munkát azért nem kap, mert ugyebár nem ért semmihez. Az apja volt üzletfeleinek miért kellene őt támogatni? Az hogy csak Fási ( i-vel írom, mert a fia sírkövére is így van felvésve) kiáll mellette minősíti a "tehetségét".
sport50
végig járta már a" nemzeti közmunka "útját??nem szabadna arra alapoznia,hogy az apja régi barátai...felnőtt,sajnos nagyon sokan vannak ebben a cipőben,és másnak sem segít a fásy!de gondoljon arra,hogy az ország jobban teljesít,csökken a munkanélküliek száma stb.!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.