Budapest – Ha nem lett volna röhejes, akár a nők rémálmának is lehetne nevezni azt a férfit, aki bizarr női ruhákba bújva támadott meg egy fiatal nőt az éj leple alatt az óbudai Huszti utcában.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@martinpalermo: Mit gondolsz..bizonyos emberek, miért betegednek meg ennyire? Mi lehet az ok? Talán a túlzott sikertelenség az élet minden területén?
martinpalermo
@Dulcinea: Vannak pszichológiai ismereteim-- az ilyen esetekről véleményt ugyan mondhatok,de ez magán jellegü.Egészségügyi kutatási eredményeim nincsenek.Keresendő hiba ,lehet genetikus---de motorikus is,,legrosszabb, a kettő együtt.De lehet--egy szexuális kielégülés is,szerintem azt élheti át, amit egy egészséges ember egy szexuális együttlét után.Mint a piromániás ki felgyújtja a házat, és a szirénázó tűzoltó,hangjára kielégül.Szóval bármi is indíthatja a cselekvéshez--benne lehet sikertelensége is, ahogyan említed.Magánvélemény a tévedés fent-tartása mellett.
Dulcinea
@martinpalermo: Azt hiszem erről is lehetne vitatkozni napestig, és ok-okozati összefüggést keresgetni, akkor sem érnénk a végére.
Mindenesetre elég szomorú, hogy napjainkban egyre több ilyen és hasonló betegségben szenvedő ember szaladgál közöttünk!
martinpalermo
@Dulcinea: Csodálkozol? bezártak a zárt osztályok:-),és szaladgálnak a világban ,beteg emberek,nem kevesek.
varrólány
@martinpalermo: 10:21 Magánvéleményként, meglepődnénk (talán én jobban) ha tudnánk hogy kit mi tesz boldoggá, vagy ki mit meg nem tesz egy másik ember boldogságáért a négy fal közt.
A baj akkor van ha az illető nem talál partnert csak a közösség motiválja vagy idegent letámadva lesz örömérzése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.