A Soroksáron meggyilkolt Kardosné Krisztina kollégáitól, ismerőseitől, barátaitól sorra DNS-mintát vesz a rendőrség – tudta meg a Bors. A szakértô szerint ezt nem rutinból csinálják a rendőrök, pontosan tudják, mit kell tenni. - Nem rutin, de nem is ritka, hogy egy hozzátartozót beültessenek a poligráfba – magyarázta Kátai Elek, az ORFK nyomozó osztályának volt vezetője a Borsnak. Kátai hozzátette: a hazugságvizsgálatot végző Krispán Istvánnak minden esetben beigazolódott a szakvéleménye. A szakember megjegyezte: a sorozatgyilkos Nemeskéri Gusztáv, illetve a feleségét megölő, majd feldaraboló P. József esetében is a poligráf vizsgálat lendítette túl a holtponton a nyomozást. – A sok DNS-minta levétele önmagában taktika is lehet. A zsaruk közben figyelik azoknak a reakcióit, akiket nem zártak még ki a lehetséges elkövetők sorából – folytatta Kátai Elek. – Ráadásul egy ilyen vizsgálat nem csak azt mutatja meg, hogy annak, akitől levették a mintát, köze lehet-e a gyilkossághoz, de azt is, hogy az ő rokonáé lehet-e a helyszínen rögzített DNS.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Aha! Hát persze, hogy pontosan tudják! Miként Tánczos Gábor, vagy Schönstein Sándor esetében is a faeladat magaslatán állt!Mert ugyi, sok bába közt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
- A" Tánczos.-ügyet" nem úszta meg a tettes, hisz elítélték !

- Milyen "magasabb politikai szempontok" lehetnek egy vidéki emberölési ügyben ?

- A debreceni ügyben felémentő ítélet született !

Mit nem értesz ?
silber13
@szablyafűrész: Igen? Akkor a Tánczos ügyben mégis ki volt az elkövető? Mert, mintha nem ismernénk a nevét!
Politikai szempont mindenütt van, ha a mi kutyéánk külykét menteni kell, akkor az már politikai ügy, vidéken még inkább!
Felmentő itélet. Aha! Mi volt az indoklásban?
szablyafűrész
@silber13: Te magad is írtad a nevét ! Kit ítéltek el ? Amennyiben van a6 eddigi ismeretekkel ellentétes tartalmú és értelmű ismereted, tobbítsd a Kúriához !

Ettől te sem vagy eltiltva, de hőbörögni a vagy a semmibe a nagy semmiről - nincs értelme !

Mi volt az indokolásban ? Hozzad ide...
silber13
@szablyafűrész: Már elnézést Kegyelmes Uram a tudatlanságomért, de én csak érdeklődék vala Tekigyelmedtől. Nem volnék én holmi hőbörgő csiszik!Ezzel a váddal ne tessék engemet illetni!:-)
szablyafűrész
@silber13: Az a gond, hogy nem pusztán érdeklődsz, hanem állítasz ! Vajon milyen politikai szempontok lehetnek egy vidéki emberölési ügyben, amikor sem a sértett családja, sem pedig az elkövető és családjának pol8itkkai orientációja nem ismert ?

csak nem kurucinfós zsidómániád van ?
silber13
@szablyafűrész: Ezt a vádat viszont visszautasitom tartsd meg magadnak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.