Budapest — Még az utolsó pillanatban is próbálta menteni a menthetetlent Liptai Claudia (40) és ügyvédje, amikor a tegnapi tárgyaláson sor került az ítélethirdetésre.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Minden rosszindulat nélkül! Liptai megérdemli a büntetést...
ágimami
Szerintem a majdnem 15 millióból simán kifizeti ezt a bírságot, (más 15 év alatt keres ennyit jó esetben) kár az ügyvédnek fellebbezni.
Ez a bírság talán majd ráébreszti, hogy ö is épp olyan ember mint bárki más, aki parkol, fizessen, mégpedig tisztességesen és nem csalva!! Nem hiszem, hogy problémát okozott volna neki befizetni a parkolási díjat!
eva1950
Én még sittre is vágtam volna a nagyasszonyt, nagyon magas lovon lovagol, ha valaki utálok életemben, hát nagys. asszonyt ... ahol megjelenik, családot rombol, sírba tesz ... mégis ő ül a nyeregbe ... ha meg nem akar fizetni, dolgozza le közmunkában, havi 45eFt-ért, majd akkor megtudná ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.