Nagyot hibázott a tévésztár, amikor elhunyt édesanyja rokkantkártyájával parkolt. A bíró nem fogadta el magyarázkodását, azzal érvelt, aki ennyit keres, örüljön, hogy csak egymilliót kell fizetnie.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Nem az adóbevallása miatt bűnhődik, hanem a saját ostoba önző kicsinyessége miatt!
Dulcinea
Nem az adóbevallása miatt bűnhődik, hanem a saját ostoba önző kicsinyessége miatt!
verőce21
A bírói ítélet értelmében, a vagyontalan zsebtolvajokat, bekérődző "ál-mérőleolvasókat" még jutalmazni kellene. :)

(A gyűlölet kolerája és pestise pusztít járványosan. Az emberekre rájön a gyűlölet otthon, az utcán, mindenütt egymást gyűlölik. A hullaszag pl. úgy csiklandozza az orrukat, mint egykor a pecsenye illata. Ma jó kis napunk volt, mondaná kezeit dörzsölgetve a bíró, aki a maffiába szerveződött rablóknak ítélt meg busás hasznot.)
valakiaki
Be is rakhatták volna kicsit a kóterba ha az neki jobb. Túl vannak fizetve ezek a szaros celebek! Senki nem kíváncsi rájuk de a csapból is folynak, ráadásul betegre keresik magukat a néphülyítő tevékenységükkel.
valakiaki
Miért nem lehet a képernyőn természettudományokat vagy pl. angol-nyelvtanfolyamokat látni, vagy legalább pénzügyi ismereteket aminek a lakosság igencsak híján van??? Csak az agyatlan söpredéket kell kiszolgálni a sok szarral, szappanoperával, baromsággal, intrika hegyekkel? Miért nem lehet egyetlen értelmes műsor sem a TV-ben, amiből az emberek tanulhatnának valamit? Mert a celebektől nem fognak semmi értelmeset tanulni az már biztos.
csikknorisz
@valakiaki: Vannak olyan tévéadók, csak azok kevesebb emberhez jutnak el. Pl. a Da Vinci Learning, az egy remek csatorna. Igaz, hogy elvileg gyerekeknek szánt, de ismeretterjesztésből kiváló. Nem bulvárosodott el, mint a többi ismeretterjesztő adó, olyan, mint Öveges prof. műsora volt hajdanán. Szórakoztató, meg oktató is. Szégyen, nem szégyen, de szívesen nézem így felnőtt fejjel is, ha néha tévézni támad kedvem. Ha rajtam múlna, berakatnám ezt az adót az összes szolgáltató alapcsomagjába. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.