Nem engedték, hogy megnézzem Zsuzsi  (†24) arcát, annyira össze volt zúzva – mesélte könnybe lábadt szemmel Irma (68), annak a lánynak az édesanyja, akit tulajdon barátnője ölt meg. M. Krisztina (23), a gyilkossággal gyanúsított fiatal nő kalapáccsal támadt barátnőjére, és addig nem csillapodott, amíg szilánkosra nem törte Zsuzsi koponyáját. A vérben úszó holttestet végül az ágyneműtartóba tuszkolta, és mint aki jól végezte dolgát, átsétált a szomszéd házikóba, ahol áldozata öccsével élt. Ördögi tervét régóta szövögethette, türelmesen kivárta, amíg kettesben maradt Zsuzsival. – Nem mentek már? Siessetek, mert be fog zárni a kisbolt – így sürgetett aznap. Nem is értettem, miért siettet annyira – pörgette vissza emlékeit az édesanya, akit Krisztina azzal hitegetett, lánya Kaposvárra ment a barátjával albérletet keresni. – A lelkemre kötötte, hogy ne menjek be a lányom szobájába.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kala Majka
Iszonyúúúúúúúúúúú!!!

Tessék mondani Pintér bácsi! Ez az új rendszer rendje???
deviance
ez is olyan fehér mint a pesti éjszaka... akasztófára vele
kamazuka
A mai demokratikus törvények a zsiványt védik.
Míg nem az ügyész a bíró a törvényalkotó gyerekét mészárolják,addíg halálbüntetés nem lesz.Persze ne történjen meg,csak a törvényalkotó mindaddíg bölcs,míg az alkotásáért cserébe védelmezi az adófizetők pénzén fenntartott rezsim.
a választó polgár akarata nemszámít,csak a szavazata!
Kala Majka
@kamazuka: !

Már a diszkriminátorokra is rájár a rúd. (Pa-Dö-Dö, Bándy Kata, Páva Zsolt leánykája, Osztojkán...)

Mindenkit képesek feláldozni a deviancia-kultusz érdekében.
Dulcinea
Részvétem a gyászoló családnak...

Ez a némber egy hidegvérű bestiális gyilkos...börtönbe vele de azonnal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.