Hullámvasúton ül a Fradi futballcsapata, hiszen egyszer nyert 4-1-re Diósgyőrben, szombat este viszont a Puskás-stadionban, tehát odahaza 2-1-re kikapott a Pécstől.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Egy olyan levitézlett focista, aki edzőként 12 év alatt 19 csapatnál fordult meg és 90 %-ban dicstelenül távozott, ne ossza az észt, főleg a Fradinál!
coyote3
Megjegyzem Ez majd mindegyik magyar csapatban így. Tehát a fröcckirálynask nem volt nagy on megerőltető ezt a gondolatsort összehozni:)
bretagne
@kopeba: Jön a rél, megfáznak a nők!
dömdödöm
a pszichés détárinak igaza van ,ha összeszednél találomra az utcán 11 Magyar kölköt seggén bokáig érő gatyával azok is jobb focit csinálnának
silber13
De lesz hiper meg szuper stadion! Az kell!
csa-csa
egyáltalán a magyar focit úgy ahogy van megszüntetném!
szart sem tudnak és nem is akarnak ! csak a lóvé a lényeg! Ki velük a francba, ha más nincs közmunka után a grundra rongylabdát rugdosni két sör között!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.