BUDAPEST — Sötét felhők árnyékolják be Cseke Katinka (42) és Váradi Olasz, vagyis ifjabb Váradi Róbert Márió (24) szerelmét. A kapcsolatukat ugyanis féltékenység dúlta fel.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
Csak ilyen szomszédságunk ne legyen! :-)Én inkább a harmónia híve vagyok, és sosem érettem mi a jó az ilyen feszültséges kapcsolatban.
De legalább a zsák a foltját megtalálta , kedvükre kiabálhatnak!:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Milyen szépen fogalmaznak... - "félrepillant"! :)))
silber13
@Dulcinea: Biztosan igazad van, el tudom képzelni, hogy mindkettőt a skalpvadászat és a szerzési vágy hajtotta. És lassan uncsi lesz az egész, kialszik a láng, marad a pernye és a hamu.
Dulcinea
@silber13: Valószínű az általad leírtak...is benne lehet a dologban...de én arra gondoltam, hogy aki ennyire nyilvánosan éli az érzelmi életét...még ha cölöp, mint ez a két ember...az ne csodálkozzon, ha az érzelmek meghalnak mielőtt igazából megszülethetnének...
sokanvagyunk
@silber13: Pernye és hamu... - meg a gyémánt! :))
martinpalermo
Na ez bizony már a járt út,és a járatlan út esete.A járatlanban az az érdekes,hogy fel lehet fedezni,van lehetőség az új megismeréséhez,,s hogy vannak veszélyei?---nem haladhatna a világ ha a gidres,- gödrös járt utakon még ,most is,ökrös szekerekkel közlekednénk.Egyedi esetek, egyedi példák:))
silber13
@sokanvagyunk: És add hozzá Z. Cybulskit, a zseniális szinészt. Meg Cserháti Zsuzsát. Allp
r lesz teljes a kép.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.